tiistai 6. tammikuuta 2015

Treenivideo






Videolla lukijoille treenivinkkiä renkaissa. Mauku oli tavalliseen tapaansa kiinnostunut enemmän kamerasta. Kuntoilutilan jaoin siskoni kanssa ja ahdasta oli.





Tuossa iässä ään, yyn ja öön lausuminen tuotti suuria vaikeuksia. Voitte kuvitella miten piiri pieni pyörii lapset siinä hyörii -laulu taittui ikävään muotoon kauppareissuilla vanhempiemme iloksi.

- Miuku

5 kommenttia:

  1. Ihana tää teijän blogi!! Aina ootan innolla uusia postauksia!<3 Eli, lisää vaan! ;)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Pikkulinnut lauloivat, että uusi kaksosblogi on avattu! Piti tulla kurkkaamaan ja onpas hauska lukea toisten kaksoskokemuksia. Te ootte vasta alussa symbioosin löysentämisessä, kokemuksen karhealla rintaäänellä voin kertoa, et siitähän ei tarvi välttämättä koskaan kokonaan irrota. Kaksosuus on tehnyt musta ihmisriippuvaisen olion, joka ei yksinkertaisesti tule koskaan ilman tukikaveria. Superrakkaasta "loisesta" irrottautuminen oli traagista. Onneksi pian hoksattiin, että vaikka fyysisesti ollaan kaukana toisistamme, henkinen yhteys ei ikinä katkea. Tsemppiä hurjasti, teille ja blogille! :)

    Terkuin Jenny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kauhulla odotetaan mitä tämä erillään olo tuo tullessaan. Tosin ollaan sitä jo vähän harjoiteltu asumalla eri kämpissä. Välillä ollaan jo mietitty milloin Maukukin muuttaa Hämeenkyröön ;DD. Helppoa se ei varmasti tule olemaan asua erillään. Toivottavasti sitä joskus oppii tuntemaan itsensä kokonaiseksi vaikka ei oiskaan se kaksonen siinä vierellä....tai ees melkein kokonaiseksi :) Kiitos tsempeistä. Oon myös lukenut teidän blogia ja hyvältä näyttää.

      T. Miuku

      Poista

kommendeeraa jos tahot