sunnuntai 30. elokuuta 2015

Röllimetsä

No Moi kaikille täältä Rovaniemeltä! 
Viimepäivinä kesäiset ilmat ovat jo viilenneet ja ilmat ovat syksyisempiä, mutta kauniita ilmoja on silti riittänyt. Viime aikoina on tullut ulkoiltua paljon ja tässä postauksessa on runsaasti kuvia Rovaniemen maisemista eri päivinä.


Eilinen aamupäivä tuli vietettyä salilla Rovaniemen Kunnonpaikassa. Olen nyt ensimmäistä kertaa tehnyt itselleni ohjelman paperille ja merkkaan siihen kaikki tehdyt liikkeet ja painot. Aiemmin olen melkeimpä käynyt vain jumpissa ja silloin tällöin päämäärättömästi haahuilut salilla. Siinä ei oikein huomaa kehitystä, kun ei muista millä painoilla on aiemmin jaksanut tehdä.
Nyt ne ovat kaikki ylhäällä ja pystyn paremmin haastamaan itseäni. En tiedä miksen ole tätä jo aiemmin tehnyt?!!

Eilen yllätti saleilun jälkeen illalla karkin himo. Hihi x) Ja tuli sit käppäiltyä iltasella Makuuniin. Yllä olevat kuvat ovat siltä illalta. Oon tosi nirso karkkien suhteen ja tykkään vain tietyistä Makuunin irtokarkeista. Markettikarkit ei mulle oikein maistu. Mutta Makuunin remmit ja colakastanjat!! Sulaa rakkautta <3 <3

 

Näköalatornissa käytiin tänään sunnuntaina, jonka jälkeen lähdettiin etsimään laavua, jossa ei olisi niin paljon porukkaa kuin näköalatornin viereissä laavupaikassa.. Näillä keleillä taitaakin Ounasvaaran laavut olla melko suosittuja.

  


Heikki sai multa 30 w synttärilahjaksi tuon The North Facen takin. Passaa minusta hyvin ;)


Laavu löytyi ja pääsin minäkin syömään. Alkoi tulla jo kova nälkä kävellessä! Ulkona kaikki ruoka maistuu vaan niin paljon paremmalta. Päälle juotiin vielä läheisen lähteen raikasta vettä. Rovaniemeläiset voikin tästä jo varmaan arvata, että missä laavulla oltiin. Kovasti oli mustikanpoimijoita metsässä. Minä taas poimin marjat suoraan omaan suuhun enkä ämpäriin.


 

Tähän kuvaan on hyvä lopettaa vai mitä mieltä olette? Melkoisessa satumetsässä saatiin samoilla takaisin kaupungin maisemiin. Heikki nimesi Oukun metsän Röllimetsäksi. 

xx, Maika

5 kommenttia:

  1. Makkara ja maissi vois maistua. Pitääköhän alkaa grillaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makkaraa ja maissia kannattaa grillata! nami nami :)

      Poista
  2. Kerran kohteliaat ja aneliaat ulkolaiset valmistivat vierailleen tuolla laavulla hyvältä tuoksuvaa lihaa, tarjosivat myös minulle. Otin tietysti, se olikin kieltä :(, mutta onneksi siinä oli paljon chiliä. Loppujen lopuksi miellyttävä kokemus :D

    VastaaPoista
  3. Siinä kuvassa jossa on Maikan paksu letti ja korkea poskipää, katseeni kiinnittyi kauniin vihreään maan aluskasvillisuuteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Rollossa on ainakin vielä vihreää osin. Ruska se kyllä kohta jo täällä on vallannu kaikki puut :)

      Poista

kommendeeraa jos tahot