torstai 24. syyskuuta 2015

Lintuharjun laavu




En tiedä milloin kyllästyn näihin Niken erilaisiin lenkkareihin. Voisin tilata ne vaikka kaikissa eri sateenkaaren väreissä, jos vain lompakko antas myöten. Edelliset sisäliikuntakengät ovat olleetkin uskollisessa käytössä jo monta vuotta. Nyt, kun olen alkanut ohjaamaan erilaisia jumppia, niin päätin tilata vielä yhdet (Jussilta salaa) ihan sisäkengiksi ;). Rakkaus syttyi heti, kun sain postipaketin auki <3.





Urheiluvaateintoilu ei päättynyt ihan pelkkien kenkien ostoon.....Kuulemma pitäs vähän rajottaa. Mutta minkäs voin, kun nää kutsuu mua rekistä, niin rakastavasti.





Käytiin Jussin kanssa tutustumassa meidän uuden talon lähellä olevaan laavupaikkaan. Jonnet oli polttanu vieressä olevan varastorakennuksen, mutta laavu oli onneksi säästetty.



Moi mun silmäpusseille


Laavulle oli noin kilometrin kävelymatka ja maisemia kelpas kattella. Illalla alko oleen aika pimeetä, kun tultiin takaisin tuota samaa reittiä. Yksin, jos oisin siellä pimeessä kävelly, niin oisin luultavasti pistäny juoksuksi.

Luotin Jussille nuotion sytyttämisen





Meidän eväät...Tuo lauta oli vähän hutera ja Jussi ei oppinut edes kolmannella kerralla, että tuohon laudalle ei saa istua tai kaikki meidän eväät lentää kurajorpakkoon. Kuvanotto hetkellä kaikki vielä hyvin.




Viikonloppuna ois taas tiedossa reissua Raaheen/Ouluun. Maikan kanssa nähdään pitkästä aikaa huomenna. Myös mun Oululaisia kavereita tulee nähtyä lauantaina, joita en ole päässyt näkemään moneen kuukauteen. :) Mukavaa vaihtelua, kun pääsee hetkeksi unohtamaan tämän kaiken arjen myllerryksen, mitä on nyt viime kuukauden aikana ollut.

Loka-Marraskuuta odotellessa, koska luvassa on taas paljon uusia mukavia sekä haastavia työkuvioita ja muutto uuten taloon :)! 

Antoisaa syksyä 
Maiju 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommendeeraa jos tahot