sunnuntai 6. syyskuuta 2015

I am the gift


H E I P - P A !
Se on nyt syksy. Ulkona sataa kaatamalla vettä. Heti alkuun kuvaa ylhäällä siitä miltä mun viime viikko näytti ja tulevat viikot tulee näyttämään Näky taitaa olla muutamalle muullekkin opiskelijalle tuttu. Viimeinen vuosi Rovaniemellä pyörähtää käyntiin mulla ja opinnot yritän kovasti saattaa kunnialla loppuun. 

Tänään innostuin katsomaan menneestä kesästä kuvia. Menipä se ohi niin hujauksessa, niinkuin on mennyt myös viimeiset neljävuotta Rovaniemelläkin. Mitä vanhemmaksi sitä tulee, niin sitä nopeampaa aika tuntuu kulkevan. Ehkä siksi, että sitä ei elä enää niin hetkessä kuin lapsena. Aina on suunnitteilla joku reissu tai sitten odottaa sitä joulua tai kesää. Nytkin tuleva syyskuu ensi viikonloppua lukuunottamatta on suunniteltu jo täyteen kaikkea!  

Eräässä toisessakin paikassa Rovaniemellä kului yksi tunti hurjaa kyytiä! Nimittäin Room escapessa tämän viikon perjantaina.


Kyllä! Rovaniemelle on avattu Room escape. Heti kun sain tietää tästä, varasin innoissani yhden ensimmäisistä vuoroista kyseiseen peliin. Ideana Room escapessa on, että sinut suljetaan huoneeseen ryhmäsi kanssa, josta on vain yksi tie ulos. Ja ulos pääsemiseksi täytyy ratkoa monia erilaisia pulmia. Aikaa ulospääsemiseksi on vain 60 minuuttia.

Peli oli kokemuksena todella jännittävä ja sen tapahtumat pyörivät vielä seuraavana yönäkin mielessä. Todella ovelia pulmia sinne oli kyllä keksitty. Ja selvittiinkin miltei loppuun saakka Heikin kanssa, mutta viimeisen tehtävän kohdalla aika loppui kesken. Jos suunnittelet meneväsi pelaamaan tätä peliä, niin kannattaa koota iso porukka. Me ratkottiin pulmia hyvin nopealla tahdilla, mutta silti tunti tuntui kahdelle liian lyhyeltä ajalta. Kun on isompi sakki niin asioita voidaan tehdä yhtä aikaa ja on enempi aivoja miettimässä. Toki sekin voi taas vaikeuttaa, kun isompi ryhmä joutuu kommunikoimaan keskenään pelin aikana. Ehkä silloin joku joutuu ottamaan jopa johtajan roolin. Mutta HALOOO Maiju! Ens kerralla mennään Tampereelle neljästään pelaamaan tätä!!  EIKÖSJUU.

Laitan vielä tähän kesän kaihoilukuvia::::


Kesän vietin Hämeenkyrössä Maijun ja Jussin luona ja olin töissä Ti-Ti Nallen Talossa. Ti-Ti -laulut pyörii vieläkin päässä: "Ti-Ti Ti-Ti Nalle Ti-Ti tallustaa. Missä tallustaa?" Heikki ennusti, että vuonna 2017 ne ois lopullisesti pois mun jokapäiväisestä hoilotuslistasta. Ti-Ti Nallen Taloa jäi kyllä suuri ikävä. Siellä olleet työkaverit oli parhautta <3. Terkkuja TiTi-tytöt jos luette tätä ;)

  

Rovaniemellä saattaa nähdä poron löntystämässä, mutta Hämeenkyrössäpä vaelteli yksi kaunis kesäpäivä kirahvi. Niin ja sekin vielä! Yksi yö näin Hämeenkyrössä REVONTULIA! Rovaniemellä, jossa revontulia pitäisi olla usein, en oo koskaan sitä kaunista valoleikkiä nähny.  Valitettavasti mulle ei oo kuitenkaan tästäkään ensinäystä todistekuvaa, joten didn't happen......

  

Tukholman reissu Heinäkuussa ja pieni vilaus victorias secretin puteleista, jotka ostin sieltä. Ne nököttää nyt mun peilipöydällä Rovaniemellä. Ajattelin, että en sen tarkemmin syvenny mun Tuhkolman shoppailuihin, mutta tää mun on pakko teille näyttää. MIKÄ LÖYTÖ:


Trollface! Keskellä kirkasta päivää Tukholman yhdessä pikku putiikissa se katsoi mua omalla trollaavalla ilmeellään ja mun oli pakko adoptoida se.

 


Kesällä tuli paljon mökkeiltyä. Rakastan mökillä oloa ja rentoa oleilua. Siellä voi olla rauhassa, mutta löytyy monenlaista touhua. Sivatissa esimerkiksi löytyi tämä ihana Alma-koiruus <3 pus pus.


Onneksi laavuilla voi käydä myös talvellakin. Sen verran mukavaa hommaa se on. Nami nami makkaraa, hampaitaa se vahvistaa.




Ja lopuksi tää niille, jotka vaan tietää. Olin säästänyt Gotin jaksot syksyyn, mutta ne loppu viikossa. Odottaen tulevaa tuottaria.
xx Maika

8 kommenttia:

  1. Tsemppiä opiskeluun :)

    VastaaPoista
  2. Room escape pelissä tyyris osallistumismaksu - joku tienaa...

    VastaaPoista
  3. Maika, sait hyvät hampaat vaikka lapsena et syönytkään makkaraa. Muistan kun kotona ensimmäisiä kertoja söit makkarapottuja. Kysyit onko nuita pakko syödä. Olit syönyt kaiken muun paitsi makkarat. En pakottanut.

    VastaaPoista
  4. Vielä makkarasta. Peruskoulun ja jopa yläasteen retkillä paistoit kiltisti makkaran nuotiolla, niin kuin kaikki muut. Sitten tilaisuuden tullen sujautit kokonaisen makkaran reppuun, kun et saattanut syödä sitä. Ehkä joskus muita huijataksesi vähän maistelit. Yllätys, yllätys, tätä samaa harrastivat molemmat tyttäreni ja vielä yhtä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, enpä muista tämmöstä tehneeni :D En oo tosiaan tykänny makkarasta-

      Poista
  5. Joku siitä hyötyi, että toitte makkarat kotiin!

    VastaaPoista
  6. Haha, luin! Löysin teidän blogimainostuksen demistä :D Terkkuja sinnekin ja tsemppejä opiskeluun! Ja onneakin on käsittääkseni asiallista toivottaa? :')

    VastaaPoista

kommendeeraa jos tahot