maanantai 20. huhtikuuta 2015

Statteissa

Viime viikonloppu päästiin viettämään Helsingissä. Viimeksi on tullut siellä pyörähettyä viime kesänä. Yhtenä päivänä sompailtiin Korkeasaaren eläintarhassa. Huomasin kuinka haastavaa eläinten kuvaaminen on, mutta sain näpsästyä muutamia otoksia. 


Simban poseeraus oli täys kymppi



Njam



<3

Nää kaverit pysy ainaki paikollaan


Korkeasaaressa oli muutamia tämmöisiä puupatsaita. Mielestäni erittäin taidokkaasti tehtyjä. Erityisesti huomioni herätti monta monta metriä korkea karhupatsas aivan eläinpuiston portilla. Siinä on tekijä/tekijät saattanu saaha tikun jos toisenkin kätteensä sitä tehessään. Teki itelläki ihan ottaa moottorisaha räpylään ja alkaa puuta muokkaamaan. 

Limingan lintutornilla on näytillä minun ja Maukun tekemä koivusta väkerretty korppikotka. Pittäis joskus päästä kattomaan sitä, että onko se vielä pystyssä. Se on tehty 4-5 vuotta sitten. Opin sillon, että tämmöset puupökäleet ei synny ihan ilman kyyneleitä. 








Pääsin myös hillitsemään shoppailuintoani sillä aikaa, kun Jussi oli koulutuksessa. Kauppoja tuli kierrettyä tunti, jos toinenkin. Mitään ylilyöntiä ostoksissa ei onneksi päässyt tapahtumaan ;). Ihastuin tuohon Carlingsin sovituskopin tiiliseinään, joka näkyy kuvan taustalla. 

- Miuku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommendeeraa jos tahot